Expand side menu Expand top menu

Norvatek i Töreboda söker platschef som vill utveckla vår fabrik

Nordiska VA Teknik AB är Nordens största oberoende leverantör av pumpstationer och pumplösningar. Vi utvecklar, tillverkar, säljer och levererar prefabricerade pumpstationer och VA-tekniska lösningar. Målet är att vara den bästa affärspartnern inom VA-teknik.

Verksamheten vilar på tre fundament: kunskap, erfarenhet och kapacitet. Detta gör det möjligt att erbjuda den bästa tekniska lösningen utifrån de behov och förutsättningar som finns för ett projekt samt garantera och säkra kvaliteten på arbetet som utförs.

Läs gärna mer på www.norvatek.se Norvatek växer och omsätter idag ca 365 mkr. Nu behöver organisationen i Töreboda förstärkas med en platschef.

 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Fabriken i Töreboda har tillverkning av prefabricerade Pumpstationer i glasfiberarmerad plast. Platschefens huvuduppgift är att utveckla fabriken och processerna samt öka glasfiberframställningen. Du leder den dagliga verksamheten och planerar i vårt planeringssystem. Mycket av ditt fokus kommer vara på att säkerställa att produktionen fungerar samt ta fram produktionskalkyler. I ditt ansvar ingår orderberedning samt inköp av förbrukningsmaterial. Du förväntas komma med förslag till förbättringar och genomföra förändringar i verksamheten.

Du har ansvar för vår fastighet och kontakter med myndigheter samt är föreståndare brandfarlig vara Klass 1.

På fabriken i Töreboda kommer du ha ett personalansvar för 8 personer i produktionen.

 

Vi erbjuder

Hos Norvatek erbjuds du en arbetsplats som är i förändring och har framåtblick, en organisation med korta beslutsvägar och stor påverkansgrad. Vi har god laganda och arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Vi arbetar i bra lokaler med fina kontor tillsammans med trevliga kollegor i Töreboda. Vi har kollektivavtal och friskvårdsbidrag.

 

Du erbjuder/Din profil

Du bör ha:

  • Eftergymnasial utbildning inom produktion, exempelvis som produktionstekniker eller liknande
  • Erfarenhet från liknande relevant arbete
  • Erfarenhet av att leda personal och god förmåga att få med dig personalen
  • Erfarenhet av att jobba med förändringsarbete
  • Vana att jobba över gränser och med andra enheter
  • Goda IT kunskaper

Meriterande är:

  • Kunskap inom glasfiberframställning
  • Erfarenhet av mindre produktionsenheter
  • Erfarenhet av Lean och 5S

För att lyckas i rollen behöver du ha god förmåga att planera och organisera ditt arbete. Du behöver kunna fatta beslut, våga utmana och ta egna initiativ. Som person har du förmågan att se ett helhetsperspektiv men är inte främmande för att arbeta “hands on”. Du är tydlig i din kommunikation samtidigt som du har god förmåga att lyssna in andra då du lägger stor vikt vid att bygga och bibehålla goda relationer. Du ser positivt på förändringar och kan bibehålla ditt lugn även i utmanande situationer.

 

Välkommen med din ansökan

Passar du in på ovanstående och känner dig inspirerad av att arbeta i ett företag med goda utvecklingsmöjligheter är du välkommen att höra av dig till oss.

Vi arbetar med en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess i samarbete med HR-Partner i Väst AB. Vill Du veta mer, är du välkommen att ringa vår HR-konsult Charlotta Larsson mobil nr 070-670 57 18.

Välkommen med din ansökan med CV, personligt brev och löneanspråk senast 2018-02-08 via E-post till charlotta@hrpartnerivast.se. Kom ihåg att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Referensobjekt

Nyheter

09

jul

Interaktiv broschyr om Norvatek och ASB

Lär känna Norvatek och ASB lite närmare i vår interaktiva broschyr med 3-bilder och filmer. Läs mer här >>

08

feb

Fredrik Jonsson, ny VD för Nordiska VA-Teknik AB

Fredrik Jonsson tillträdde som VD för Nordiska VA-Teknik AB den 17:e januari i år. Läs mer om hans vision för koncernen …

10

dec

Norvatek i Töreboda söker platschef

Vi söker ny platschef till Töreboda. Läs mer …

04

dec

Årets VA-händelse 2019!

För tredje året i rad håller Norvatek VA-mässa i Töreboda. Läs mer här.

04

okt

Norvatek får ny interims-VD

Fredrik Jonsson (53 år) intar idag rollen som VD för koncernen Norvatek. Läs mer …

24

sep

Norvatek får ny VD

Kjell Thörnbring har lämnat som VD för Nordiska VA Teknik och i hans ställe träder Tore Hallersbo in som tillförordnad VD.

04

jan

Wåge blir en del av Norvatek

Samgåendet mellan Norvatek och Wåge innebär att vi tillsammans blivit en av marknadens starkaste aktörer inom pumpstationer. Vi har nu all kunskap och kompetens under samma varumärke – Norvatek. Läs mer …

17

nov

Pressmeddelande – Norvatek förvärvar Elva och Emendo

Norvatek förvärvar Elva Processautomation AB och Emendo AB. Förvärvet är ett led i att stärka produktportföljen, flytta Norvatek uppåt i värdekedjan och som oberoende leverantör kunna erbjuda kunderna ett bredare sortiment. Läs mer …

25

sep

Nytt avsaltningsverk på Ölands med Norvatek VM-station

Den 22 juni i år invigdes en ny avsaltningsanläggning på Öland. Norvateks pumpstation pumpar vattnet från Östersjön in i avsaltningsverket. Läs mer här >>

24

maj

Artikel om VA-mässan i Töreboda

Läs artikel ur Mariestadstidningen om VA-mässan i Töreboda 18 maj. Till artikeln >>

17

mar

Västsveriges största VA-mässa

Den 18 maj hälsar Norvatek, Wåge och ASB utställare och besökare välkomna till Västsveriges största VA-mässa! Läs mer här.

13

feb

Projektledare Norvatek

Vi rekryterar nu en engagerad och driven Projektledare till vår verksamhet i Göteborg! Läs mer här.

30

sep

Ny faktureringsadress!

Faktureringsadress för Nordiska VA-teknik (NORVATEK): Nordiska VA-teknik AB Orrekulla Industrigata 27 425 36 Hisings Kärra Mejlfaktura skickas till levfaktura@norvatek.se

11

sep

Nu satsar vi på Mälardalen!

Välkommen att kontakta Per Hedberg på Norvateks nya kontor i Västerås.